翻訳と辞書 |
Phaseolin (protein) : ウィキペディア英語版 | Phaseolin (protein)
Phaseolin is the main reserve globulin in seeds of the French bean (''Phaseolus vulgaris'' L.).〔Physicochemical and structural studies of phaseolin from French bean seed. R. J. Blagrove, P. M. Colman, G. G. Lilley, A. Van Donkelaar and E. Suzuki, Plant Foods For Human Nutrition (formerly Qualitas Plantarum), Volume 33, Numbers 2-3, 227-229, 〕 It was named and first isolated and characterized by Thomas Burr Osborne in 1894.〔Osborne, T.B. (1894) J. Am. Chem. Soc., 16 (10), pp 703–712, 〕 ==References==
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Phaseolin (protein)」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|